TREURE GOTELÉ

¿Com treure gotelé de les parets amb pintors professionals a Andorra, Barcelona, ​​Lleida i Tarragona? El gotelé o estucat, és una tècnica de pintura en qual s'escampa la pintura espessa a la paret o superfície, de manera que aquesta creï una textura corrugada o grumollosa diferent a la paret, anteriorment va ser molt coneguda per crear acabats texturitzats en espais reduïts, i per a la mateixa fins i tot existien diferents tècniques d'aplicació o materials.


En l'actualitat aquesta tècnica de decoració no és molt comú o té el mateix impacte, encara que la mateixa permetia dissimular les imperfeccions de construcció en una paret, ja no és comú a causa de que ja es poden aplicar altres tècniques d'acabat perfecte, de manera que el servei de pintors a Barcelona, ​​Lleida, Andorra i Tarragona amb l'especialitat de treure gotelé, és el més recurrent


El gotelé ja no està de moda, però el procés per eliminar-lo de les parets o superfícies resulta una mica complicat per a una persona que no sigui experta en la matèria, entre les mesures que molts inexperts tendeixen a realitzar és aplicar un nou recobriment , la qual cosa lluny d'ajudar empitjora la situació.
Una de les primeres mesures a realitzar alhora de treure gotelé i allisar parets deixant en llis, és la d'avaluar amb quin material va ser realitzat, els quals són: Pintura al temple, pintura plàstica o amb una barreja especial de gotejat al plàstic, d'allí dependrà com eliminar-lo de la millor manera.
Usualment per a les primeres tècniques de gotelé, cal mullar les parets amb suficient aigua i sabó permetent que aquesta penetri, d'aquesta manera afluixem i estovem el gotelé, per a la seva posterior retirada amb l'espàtula. Després de retirar tota la barreja de gotejat, es procedeix a realitzar un allisat a les parets o superfícies amb una pasta o massilla de allisat, la qual no ha de ser molt gruixuda i ha de quedar el més recte i llis possible, cobrint íntegrament la paret.

Professionals de Pintura per Treure gotelé i Allisar Parets


Especialistes en treure gotelé, allisar i pintar pisos.
Un cop realitzats els passos anteriors, procedim a realitzar el polit total de les parets, per total de donar un acabat llis professional sense textures en el qual posteriorment apliquem un fixador uniforme. I ja finalment, podem tornar a realitzar un acabat de pintura del to i color que desitgem, i deixant enrere qualsevol rastre de gotejat de les nostres parets.
Cal fitar que hem de cobrir bé la resta de l'espai amb cobertors, per a protecció d'estris a tot aquest procés de retirada del gotejat.
Empresa de Pintors a Girona, Barcelona, ​​Lleida, Andorra i Tarragona Experts en Eliminar Gotelé.
D'altra banda si considerem el fet de retirar aquesta tècnica decorativa pel nostre compte pot ser un procés molest, no comptem amb el temps necessari i que no estem segurs que els resultats seran del tot professionals, per això el millor és l'assessorament i l'habilitat dels professionals en la matèria.
En Pintura i Decoració Nieto sabem com fer-ho. Som una empresa ubicada a La Seu d'Urgell, Girona, Barcelona, ​​Lleida, Andorra i Tarragona amb un equip de professionals, la qual entre les seves moltes opcions de servei està la d'eliminar gotejat i pintar la casa, escala comunitària, local o oficina, amb un servei garantit i fins i tot col.loca a la seva disposició noves tècniques decoratives, segons el gust i elecció de l'usuari.

Inici